Golfklub Gastein
klik her.

Alpine Golf center finder man i bunden af Bad Gastein dalen omkredset af en fantastisk udsigt. Den traditionsrige Golfklub Gastein tilbyder super Golf på den nyanlagte 18 hullers golfbane, som indgår harmonisk i de landlige omgivelser.Golfklub Gastein blev indviet i 1960 og er en af de ældste og mest traditionsrige Golf Klubber i Østrig. Efter 42 år med en 9 hullers golfbane, kan Gastein nu tilbyde golf på en 18 hullers golfbane i topklasse, som kan tilfredsstille enhver golfspiller uanset niveau. De nye 9 huller er placeret på et let bakket terræn, som gør banen meget interessant og udfordrende. Hundrede år gamle træer, adskillige små vandløb fra bjergene og den romantiske “Auwald” (skovlandskab i lavlandet) – gør denne golfbane til noget ganske særligt.
Banen er i en fantastisk stand og en oplevelse at spille og kan kun anbefales.

Indenfor en radius af 50 km findes yderligere op mod 11 fantastiske mesterskabsbaner!
Nogle beskrevet herunder.

Golfkub Radstad Klik her

73 km ca. 1 times kørsel


Radstad er efter signede er den eneste golfbane med egen gondollift.

Banen er ikke i samme stand som Gastein men har to spektakulære huller som nås med ovennævnte gondollift. Hul 12 et kort par 3 hul hvor man slår ned til en meget lille green omgivet af bunkers og der efter hul 13 hvor udslaget ligger 82m over green hvor man slår bolden ud og den flyver og flyver.

Resten af banen har bl.a. et par 4 hul på 435m og et hul par 5 hul på 574m, begge huller dog ned af bakke. Banen er afvekslende men meget kuperet og det anbefales af leje en vogn hvis man ikke er i fysisk god form.


Golfklub Goldegg Klik her
28 km ca. 30 min.

Endnu en flot og afvekslende bane der er meget udfordrende og ikke kan anbefales til begyndere. Banen indeholder mange snævre og skrå fairways hvor der stilles store krav til præcision fra tee.

Banen ligger i et fantastisk område hvor man kommer vidt omkring og føler at man er alene på banen pga. hullernes forløb.  En kuperet bane der stiller krav til konditionen.

Igen en bane med flotte fairways og greens der er bløde at slå fra og tager godt i mod de lange indspil.


Golfklub Zell Am See – Kaprun Klik her
49 km. ca. 45 min.

Anlægget råder over 2 golfbane her beskrevet Schmittenhöhe som er Champion banen.

Banen en klassisk parkbane med brede fairways og store greens hullerne hører generelt til de længere hvilket også fremgår af banens længde på 5980m fra gul og 6262m fra hvid, bl.a. et par 3 hul på 212.

Banen er i god stand, gode fairways og hurtige greens der også tager godt i mod indspil.
En bane der lægger op til at tage de store våben frem, men der skal også tænkes da der er velplacerede forhindringer bl.a. en del søer der skal forceres.


Golfklub Urslautal Klik her
54 km ca. 1 time

En højt liggende og godt afvekslende bane. Den kan spilles af stort set alle, hvilket ikke betyder den er nem, men der er altid mulighed for at spille sikkert. Der er mange gode doglegs hvor et godt slag kan belønnes hvis man tør.

Banen ligger mellem høje bjerge og uanset hvor man kikker er der en fantastisk udsigt til dem. Selvom banen ligger højt kan man ikke klage over fairways hvor græsset er godt og tykt og greens hurtige og tager godt imod.

Det kan på det kraftigste anbefales at huske kameraet da man konstant betages af den fantastiske natur.

AlpenResidenz  |  Gasteiner Bundestrasse 8  |  5640 Bad Gastein, Österreich  |