Vinter / skiløb i Bad Gastein, Østrig:

 

 

Bad Gastein har længe været et af de mest populære skisportssteder i Alperne, og tiltrækker hvert år tusindvis af entusiastiske skiløbere fra hele Europa. 201km varierede pister, der går fra 835 til 2686m.o.h, faldhøjde  på 1500m, 48 lifter, sne fra midten af november til begyndelsen af maj. Der er desuden mulighed for Off-piste i området.


Bad Gastein er en del af Ski Amadé med hele 860km pister og 270 lifte, så kan du ikke nøjes med 201km pister giver dit liftkort også adgang til hele Ski Amadé området.


Gasteinerdalen består af 5 forskellige skiområder, og nogle af Alpernes længste pister og største faldhøjder.


Dorfgastein ligger i starten af Gasteinerdalen med lange brede familiepister af varierende sværhedsgrad, som er godt beskyttet mod vind og vejr af skoven. 


Bad Gastein og Bad Hofgastein er forbundet via Angertal med nye og effektive lifter i et fantastisk område for
både begyndere og eksperter, med områdets længste pist på 14km.
I Angertal skizentrum ligger et begynder/børneområde på 8000m2. 


Graukogel ligger i 2492m.o.h. med Bad Gasteins berømte World Cup pist. Graukogel, er det foretrukne bjerg for de lokale. 

Sportgastein ligger længst inde i dalen. Den store liftkapacitet sikrer, at du hurtigt og nemt kommer op i 2685m.o.h. Her har du den bedste sne til sidst på sæsonen, og ofte er der ikke så mange mennesker på pisten. Dette område ligger i den uberørte Alpine nationalpark.


Afterski og natteliv:
Bad Gasteins afterski og natteliv høre til blandt Alpernes bedste og mest hektiske med restauranter, barer, og natklubber i alle varianter.
Hektisk Afterski foregår på Silver Bullet, Haeggblom, Gatz, Wuhrers , Jagdstube, og Heksen (som kun ligger 200m fra Alpenresidenz).
Desuden er der masser af aften/natunderholdning med både casino, diskoteker og natklubber.

AlpenResidenz  |  Gasteiner Bundestrasse 8  |  5640 Bad Gastein, Österreich  |